W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

STARŠI PREBERITE SI:

Dr. Matej Tušak

KAJ JE POVEDAL:

Tipična želja mnogih staršev, ki pridejo do mene, je, da testiram njegovega otroka in povem, ali se splača vlagati vanj.

Rečem jim, da mi ga ni treba testirati, le povejte, kdaj boste vlagali in kaj želite v zameno. Če želite v zameno svetovnega prvaka, ne vlagajte raje nič, ker je verjetnost kot za zadetek na loteriji.

Če pa želite vzgojiti zdravega in stabilnega človeka, ki dobi delovne navade in zna prenašati stres, potem vlagajte, kot le zmorete. A bodite realni.

Vlagate lahko ljubezen, čas, tudi denar, a ne tako, da bi se morali vsemu v življenju odreči. Ker potem bo pritisk na otroka velik, da ne bo zmogel.

Razumem stiske staršev, a v osnovi bi morali starši otroka vpeljati všport zaradi razvoja zaradi osebnostnih lastnosti, kot so motiviranost, čustvena stabilnost, postavljanje ciljev… Potem bodo lahko zadovoljni, tudi če športnih rezultatov ne bo .

Otrok bo lahko zadovoljen, da se je veliko naučil in se dobro imel, ni pa zanemarljivo, da ga tako obvarujemo škodljivih stvari, kost so alkohol, kajenje, droge.

 

Vir: z njegovega članka v DELU
Vsa obvestila »

Vpis novih članov

Bi se radi naučili dobro smučati in se ob tem tudi zabavati? Bi si želeli poleg alpskega smučanja naučiti rolati, plezati, ...

Rabljena oprema

V primeru, da prodajate rabljeno smučarsko opremo, pošljite mail na: oprema.ask.medvode@gmail.com in objavili jo bomo na naši spletni strani. Prosim vas, da ...

Vremenska napoved - Slovenija
Today Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday
It is forcast to be Partly Cloudy at 7:00 PM CET on January 20, 2018
Partly Cloudy
4°/-3°
It is forcast to be Partly Cloudy at 7:00 PM CET on January 21, 2018
Partly Cloudy
7°/-4°
It is forcast to be Partly Cloudy at 7:00 PM CET on January 22, 2018
Partly Cloudy
3°/-2°
It is forcast to be Clear at 7:00 PM CET on January 23, 2018
Clear
7°/-2°
It is forcast to be Clear at 7:00 PM CET on January 24, 2018
Clear
9°/-1°
It is forcast to be Clear at 7:00 PM CET on January 25, 2018
Clear
8°/2°

Kliknite na sliko spodaj.